Vervoer Paard naar paardenkliniek Krommenrijnstreek Schalkwijk

Paardentaxi ’t Gooi komt regelmatig bij de paardenkliniek Krommenrijnstreek in Schalwijk. Wij vervoeren altijd maximaal één paard in onze luxe paardenwagen. De paardenwagen is een hengsten uitvoering waardoor uw paard of pony altijd superveilig en stressvrij aankomt. Wij helpen u altijd mee met het stressvrij laden van uw paard. Ons moto is dat uw paard en vooral u dit vervoer stressvrij ervaart.

Wij en onze klanten hebben goede ervaringen met deze kliniek. Je wordt altijd fijn en op tijd geholpen!  De kliniek heeft meerdere paarden dierenartsen. Buiten het werk om zijn de dierenartsen zelf ook actief in de paardensport. Dit maakt dat zij niet alleen zeer vakbekwaam zijn, maar zich ook goed kunnen inleven in uw situatie.

Ze verzorgen voor u de aankoopkeuring en indien uw ook foto’s wil laten maken verzorgt Paardentaxi ’t Gooi het vervoer van uw paard of pony naar de paardenkliniek. Een aankoopkeuring bestaat uit een klinische keuring, plus indien gewenst een röntgenologische keuring en een bloedonderzoek. Een röntgenologische keuring omvat standaard 20 röntgenfoto’s van de benen. Op verzoek kan dit ook uitgebreid worden met bijvoorbeeld ook röntgenfoto’s van de hals en rug.

Als uw paard kreupel is zullen ze er alles aan doen om in samenspraak met u, u zo goed mogelijk te helpen. Allereerst nemen ze de tijd om het paard nauwkeurig in stand en in beweging te bekijken. Vervolgens is het vaak nodig om met diagnostische verdovingen de oorsprong van de kreupelheid te lokaliseren. Ze hebben de beschikking over moderne röntgen- en echografische apparatuur om vast te stellen wat precies de oorzaak van het probleem is. Daarnaast zetten ze ook nieuwere behandelingstechnieken in, naast bijvoorbeeld het inspuiten van gewrichten. Als uw paard geopereerd moet worden, is het wenselijk dat het paard een dag van tevoren naar de kliniek gebracht wordt.

Paardentaxi ’t Gooi zorgt ervoor en later ophalen lukt altijd.

In verband met de narcose moet het paard namelijk een tijdje vasten. De paarden worden op stal gesedeerd voordat ze naar de operatiekamer worden geleid. Nadat ze in de operatiekamer volledig tot rust gekomen zijn, worden ze onder anesthesie gebracht waarna de operatie wordt uitgevoerd. Na afloop van de operatie zult u door de chirurg gebeld worden over het verloop van de operatie en het vervolgplan. Het is afhankelijk van de ingreep hoelang uw paard nog op de kliniek moet blijven voor eventuele nabehandeling. Samen met u halen we uw paard of pony op en zorgen ervoor dat hij weer stressvrij en veilig naar zijn eigen stal komt.

De dierenartsen zijn ook paardentandartsen. Het voordeel hiervan is dat ze uw paard kunnen verdoven voor de behandeling en ook uitgebreidere behandelingen kunnen en mogen uitvoeren. Als uw een afspraak maakt zorgen wij voor het vervoer van uw paard. Paardentaxi ’t Gooi wacht en brengen jullie dan ook direct weer terug naar stal. Het 1e half uur wachten is voor onze rekening en ieder uur wachten is het tarief  30 euro of gedeelte daarvan. 

Voor meer informatie, tarieven of planning voor het vervoer van uw paard bel 06-128 16 406 of stuur ons een app. Wij behandelen uw paard als het ons eigen paard of pony is!

Tips om je paard te verhuizenVervoer paard voor het Klinisch of Röntgenologisch keuren van je paard met Paarden taxi ’t Gooi
hello.