Tarieven

Tarieven Paarden Taxi ‘t Gooi
Starttarief €25,00 inclusief 30 minuten laden/lossen
Kilometerprijs €0,80
Wachttijd bij dierenarts

Wachttijd anders

1e half uur gratis daarna € 5,00 per 15 minuten

€ 5.00 per 15 minuten

Minimum tarief is 70 euro

Het aantal kilometers wordt berekend vanaf onze standplaats Baarn. Op al onze ritten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

Algemene Voorwaarden Paardentaxi ’t Gooi

– Opdrachtgever dient bij elk transport een geldig paardenpaspoort bij zich te hebben en/of mee te geven. Paardentaxi ’t Gooi behoudt zich het recht voor om een transport te weigeren bij het ontbreken van een geldig paardenpaspoort. Tevens dienen de te transporteren pony’s en paarden aan de verplichte entingen (Influenza) te zijn voorzien. Mogelijke bekeuring is voor rekening opdrachtgever.

– Het inladen en uitladen van een paard dient door de opdrachtgever of zijn vertegenwoordiger te worden gedaan. Uiteraard zullen wij u hierbij assisteren en tot nu toe is er geen één paard niet mee gegaan!

– Tijdens het transport rijdt de eigenaar met ons mee of achter ons aan. Indien dit niet mogelijk is kan hiervan worden afgeweken, echter alleen in overleg.

– Afgesproken tijden zijn streef tijden en we kunnen niet aansprakelijk gesteld worden bij eventuele vertraging door onvoorziene omstandigheden ( bijv. Verkeer) Bij slechte weersomstandigheden behouden wij ons het recht toe op annulering want veiligheid staat boven alles!

– Betalingen dienen per tikkie of per factuur binnen 7 dagen te worden voldaan

– Bij een boeking /reservering van een paarden taxi rit brengen wij een voorschot van 25 euro in rekening. Een rit is pas geaccepteerd als deze 25 euro is voldaan.

– Als opdrachtgever bent u ten allen tijde verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele schade welke door uw dier aan het voertuig wordt aangebracht. Ook schade bij/aan derden is voor rekening en risico van de opdrachtgever. Paardentaxi ‘t Gooi en/of haar medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan mens en/of dier.

– Uw paard of Pony is niet verzekerd tijdens het vervoer door Paardentaxi ’t gooi.

– Een rit kan ter aller tijde geannuleerd worden maar het reserveringstarief van 25 euro wordt niet gecrediteerd.

– Bij het reserveren van een rit gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

– Transportbescherming van het paard (b.v. enkel stukken en hoofdbescherming) is de verantwoording van de begeleider. (hebben deze wel bij ons)

– Voor transport tussen 22:00 en 07:00 en zondag geldt een toeslag van 25%

– Wij sluiten iedere aansprakelijkheid uit, voor zover die niet in de Wet geregeld is.

hello.